Γιατί Krav Maga Global;

  • Γιατί η KRAV MAGA GLOBAL (KMG) είναι ο πραγματικός συνεχιστής των αρχών και τεχνικών του Ιδρυτή του KRAV MAGA Imi Lichtenfeld, και είναι ο φορέας που χαράζει το δρόμο και ορίζει τα στάνταρτ του σύγχρονου KRAV MAGA.
  • Γιατί η KRAV MAGA GLOBAL (KMG) ιδρύθηκε από τον Eyal Yanilov (Έγιαλ Γιανίλοφ) ο οποίος υπηρετεί σε αυτήν ως πρόεδρος και επικεφαλής εκπαιδευτής και είναι αυτός που κατέχει την υψηλότερη κατάταξη του KRAV MAGA (Master 3) που απένειμε ποτέ ο Grand Master Imi, όσο και το Δίπλωμα Αριστείας του Ιδρυτή (Founder’s Diploma of Excellence). Ο Έγιαλ άρχισε την ενασχόληση του με το KRAV MAGA το 1974 με τον Eli Avikzar (έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές της εποχής) και άμεσα συνέχισε κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του Ιδρυτή Imi. Ο Έγιαλ επέδειξε εξαιρετικό ταλέντο ως μαθητής και αργότερα ως εκπαιδευτής. Υπηρέτησε ως ο κοντινότερος βοηθός του Ιδρυτή Imi από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 για σχεδόν 20 χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του Imi το 1998.
  • Γιατί ο Έγιαλ είναι ο εκπαιδευτής που συνέγραψε μαζί με τον Ιδρυτή Imi το μοναδικό επίσημο εγχειρίδιο για τεχνικές KRAV MAGA (HOW TO DEFEND YOURSELF AGAINST ARMED ASSULT), είναι αυτός που ως επικεφαλής της επαγγελματικής επιτροπής της ισραηλινής ομοσπονδίας KRAV MAGA δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για το KRAV MAGA, και το μετέτρεψε σε ένα οργανωμένο επίσημο σύστημα. Ο Έγιαλ είναι ο πρώτος που ξεκίνησε την ανάπτυξη και προώθηση του KRAV MAGA στο εξωτερικό, έβγαλε το KRAV MAGA από το Ισραήλ και το έκανε ένα παγκόσμιο σύστημα.
  • Γιατί η KRAV MAGA GLOBAL (KMG) με επικεφαλής τον ‘Εγιαλ Γιανίλοφ συνεχίζει να καθορίζει τα στάνταρτ του KRAV MAGA διεθνώς, έχει παγκόσμια αναγνώριση, δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, και τα πτυχία της αναγνωρίζονται διεθνώς.
  • Γιατί μέσω της KRAV MAGA GLOBAL (KMG) θα θωρακιστούμε τόσο πνευματικά όσο και σωματικά και θα μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας , την οικογένεια μας, τους αγαπημένους μας, τους συνανθρώπους μας σε περίπτωση που κινδυνεύουν ή δεχτούν κάποιας μορφής επίθεσης ή απειλής σε πραγματικές συνθήκες.
  • Γιατί οι τεχνικές της KRAV MAGA GLOBAL (KMG) είναι εύκολες στην εκμάθηση, απευθύνονται τόσο σε πολίτες (άνδρες, γυναίκες, παιδιά) όσο και σε επαγγελματίες, και μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και τους κινδύνους του σήμερα.