Εκπαιδευτές

Θεσσαλονίκη

Mobirise

Κωνσταντίνος Μπαρμπαδάκης

Ο Κώστας είναι Γενικός Διευθυντής της KMG North Greece και έχει εμπειρία άνω των 35 ετών στις πολεμικές τέχνες. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του έχει ασχοληθεί με το Tae Kwo Do, Judo, το Kick Boxing, κ.α.Είναι ο πρώτος που έφερε το Krav Maga στην βόρεια Ελλάδα το 2005, έχει συμμετάσχει σε πλήθος σχολείων και σεμιναρίων και έχει αναδείξει πολλούς εκπαιδευτές . Σήμερα είναι κάτοχος βαθμού G5. Δείτε αναλυτικό βιογραφικόMobirise

Κυπριανός Τσάκας

Το 1992 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Tae Kwon Do και σήμερα είναι κάτοχος 1 DAN. Για τα επόμενα 22 χρόνια συνέχισε να ασχολείται με το Tae Kwon Do και το 2000 άρχισε παράλληλα την προπονητική του καριέρα, εκπαιδεύοντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Στις αρχές της δεκαετίας του 2010 ξεκίνησε η γνωριμία του με το Krav Maga και αφοσιώθηκε σε αυτό. Από το 2015 είναι κάτοχος του τίτλου εκπαιδευτή GIC (General Instructor Course) της KMG (Krav Maga Global), διδάσκει Krav Maga σε πολίτες και είναι κάτοχος του βαθμού G2.

Mobirise

Παναγιώτης Κύρκος

Ο Παναγιώτης παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική εμπειρία στις πολεμικές τέχνες. Το 2009 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Kick Boxing και συνέχισε μέχρι το 2016.
Έχει λάβει μέρος σε αγώνες επίδειξης σε διεθνές επίπεδο, καθώς και σε αγώνες σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα Kick Boxing.
Το 2014 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Krav Maga και από το 2018 είναι εκπαιδευτής GIC (Graduate Instructor Course) της KMG (Krav Maga Global), διδάσκει Krav Maga σε πολίτες και είναι κάτοχος του βαθμού G2.

Mobirise

Ελευθέριος Κόντης 

Ο Λευτέρης ξεκίνησε την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες σε νεαρή ηλικία, και πιο συγκεκριμένα το 1995 όταν ξεκίνησε μαθήματα Muay Thai. Η πρώτη του επαφή με το Krav Maga έγινε το 2011, και από τότε τον κέρδισε ολοκληρωτικά. Από το 2018 είναι εκπαιδευτής GIC (Graduate Instructor Course) της KMG (Krav Maga Global), διδάσκει Krav Maga σε πολίτες και είναι κάτοχος του βαθμού G1.
Αθήνα
Mobirise

Παύλος Γύπαρης

Ο Παύλος είναι Γενικός Διευθυντής της ΚΜG ATHENS (τομέας Αττικής & Νότιας Ελλάδας), oλοκλήρωσε την σχολή εκπαιδευτών (G.I.C) το 2008. Επιπλέον, έχει αποφοιτήσει και απο τρία ειδικά σχολεία εξιδείκευσης εκπαιδευτών :
W.I.C (Αυτοάμυνα Γυναικών) - Κ.Ι.C (Αυτοάμυνα Παίδων & Εφήβων), - L.E.I.C (Aυτοάμυνα Σωμάτων ασφαλείας). Eίναι κάτοχος βαθμού G5 της KMG, ενώ αρκετοί μαθητές του έχουν αναδειχθεί ως εκπαιδευτές.
Δείτε αναλυτικό βιοφραφικό

Mobirise

Δημήτρης Λεμονής 

Ο Δημήτρης έχει εξειδίκευση στην αυτοάμυνα Πολιτών, Παιδικής Αυτοάμυνας & Σωμάτων Ασφαλείας. Eίναι κάτοχος βαθμού G5.
Κρήτη

Mobirise

Δημήτρης Κοντεκάκης

Ο Δημήτρης έχει εξειδίκευση στην αυτοάμυνα Πολιτών, στην αυτοάμυνα γυναικών και στην αυτοάμυνα παιδιών. Είναι επίσης εκπαιδευτής νοητικής προετοιμασίας μαχόμενου "Combat Mindset and Mental Conditioning"

Mobirise

Νεκτάριος Βαμβακάκης

Νεκτάριος Βαμβακάκης με εξιδείκευση στην αυτοάμυνα Πολιτών.Κιλκίς

Mobirise

Βασίλης Ουζουνίδης

Ο Βασίλης έχει μακροχρόνια ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες. Η πορεία του ξεκίνησε το 1990 με το Tae Kwon Do (WTF) και από το 1996 είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 1 Dan. Παράλληλα (2012 -2015) ασχολήθηκε και με το Kyokushin Karate και απέκτησε καφέ ζώνη 2 Kyu. Το 2015 άρχισε το Judo και από το 2018 είναι κάτοχος καφέ ζώνης 1 kyu. Δείτε αναλυτικό βιοφραφικό