Προστασία σημαντικών
προσώπων(VIP)


Καθώς οι εγκληματίες γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, όλο και περισσότερο στοχεύουν επιχειρηματίες, πολιτικούς, αστέρες του κινηματογράφου, προσωπικό εταιριών/στελέχη, και άλλα πολύ σημαντικά πρόσωπα (VIPs). Είτε ο στόχος είναι η απαγωγή για λύτρα, η αλλαγή της πολιτικής ισορροπίας, ληστεία, η φήμη, η εκδίκηση ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος, οι εγκληματικές επιθέσεις σε VIPs έχουν τον κίνδυνο να καταλήξουν σε τραυματισμό ή θάνατο.

Ως εκ τούτου, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ένα είδος επαγγελματικής προστασίας είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των VIPs υπό απειλή. Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κερδίσει τη φήμη για την αποτελεσματική εκπαίδευση των υπευθύνων προστασίας VIP, καθώς και των ειδικών δυνάμεων, των ομάδων SWAT και αντιτρομοκρατικών μονάδων. Με μερικούς από τους πιο έμπειρους συμβούλους ασφαλείας του Ισραήλ και εκπαιδευτών, το Krav Maga Global προσφέρει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης προστασίας VIP που είναι διαθέσιμα.

Η εκπαίδευση προστασίας VIP γίνεται από μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων εκπαιδευτών, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.