Εκπαίδευση Ανδρών


Από τη στιγμή που το Krav Maga προσαρμόστηκε και άρχισε να εφαρμόζεται και σε πολίτες, η εκπαίδευση των ανδρών έγινε βασικός πυλώνας ανάπτυξης του.Η κάθε τεχνική του Krav Maga βασίζεται σε αληθινά σενάρια και επιθέσεις βγαλμένα από την καθημερινότητα. Κάθε επίπεδο του Krav Maga συμπεριλαμβάνει διάφορες λύσεις σε προβλήματα αυτοάμυνας και αντεπιθέσεις οι οποίες βασίζονται σε αληθινά σενάρια.

Μέσω της εκπαίδευσης στο Κrav Μaga οι μαθητές εξασκούνται σε αυτά τα σενάρια, αναλόγως το επίπεδό τους. Όσο κάποιος προοδεύει σε επίπεδο τα εξεταζόμενα σενάρια γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα και επικίνδυνα, ενώ ταυτόχρονα δίνονται και οι απαιτούμενες λύσεις σε αυτά.

Η KMG δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο να ενημερώνει την ύλη της όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο, ώστε να είναι πάντα σύγχρονη και αποτελεσματική. Επιπροσθέτως, η KMG προσφέρει επιπλέον ύλη και ενημέρωση στους εκπαιδευόμενούς της, μέσα από ειδικά σεμινάρια και σύντομα εργαστήρια, τα οποία εστιάζουν σε συγκεκριμένα θέματα κάθε φορά.Για τη συμμετοχή στο τμήμα δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία.